Baasjes vertellen

Na een super logeerweekend is Naudje weer fijn bij ons.
Heel erg bedankt voor de super goede zorgen, de leuke activiteiten en de knuffels voor Naud.
Geen enkel moment hebben wij ons druk gemaakt, want een betere plek als bij jou (jullie) vinden we nergens!
Christa, je liefde en passie voor honden druipt ervan af en is bewonderenswaardig.

Dankjewel x 1000!

En… een pootje van Naud.


Christa, je bent werkelijk een dierenliefhebber met hart en ziel!
We hadden je uitgenodigd om dingen te bespreken om op Skye en Flo te passen als we op vakantie gaan.
Maar heel plots zaten we in nood waardoor we niet thuis konden geraken en konden we na 1 telefoontje telefoontje op je rekenen voor opvang voor Skye. Je probeert al het mogelijke te doen om ons te helpen. We krijgen foto’s van een gelukkige hond waardoor een grote ongerustheid bij ons wegvalt. Je bent zo goed voor onze twee ‘kindjes’. Blijf aub doordoen zoals je bezig bent en je zal veel diertjes en baasjes gelukkig maken. Je bent een topper en aanrader voor iedereen!
36959738_2213943032168314_331697927678328832_n


Bedankt Christa van Dog-Signs om van onze Smoss een nog betere topper te maken! Toen onze Smoss, een Boston terriër, 8 maanden was hebben we Christa ingeschakeld voor gehoorzaamheidslessen, de omgang met kinderen en gewoon leuke trucs aan te leren! Omdat wij zelf weinig tijd hebben of gewoon geen zin in een hondenschool, was dit een ideale oplossing! Ze heeft dat fantastisch snel kunnen aanleren aan onze (toen nog) puppy! Ook de leuke ideeën en tips waar we veel aan hebben gehad gebruiken we nu nog steeds!!! Smoss, en vooral wij zijn je erg dankbaar en zullen er niet aan twijfelen om je aan iedereen aan te bevelen!!! Nogmaals bedankt!
Cokky en Pascal + kids.
smoss1 smoss


Begin dit jaar heeft Christa Brutus gehoorzamheidstraining gegeven. Wat er bereikt is in 6 lessen is niet te beschrijven, ongelooflijk! Bij de derde les zag je al heel veel verbetering. Nu nog leert Brutus elke dag bij, dit was nooit, maar dan ook nooit gelukt zonder de hulp van Christa. Brutus is nu een lieve en gehoorzame hond! Christa nogmaals bedankt voor alle hulp en lieve trainingen. Ik denk elke dag aan je als ik met Brutus wandel. Alleen had ik dit nooit kunnen bereiken.
Groetjes Marjo en Brutus
brutus


Hallooo!! Mijn naam is Laika, een Teckel van 1.5 jaar. Sinds een 8-tal maanden miste ik mijn baasjes ’s nachts zo erg dat ik enorm moest huilen, dit was niet goed voor hun nachtrust, dus mocht ik op hun bed slapen, wat ik leuk vond dus bleef ik elke nacht harder en langer huilen. Twee weken geleden hebben ze Christa op bezoek laten komen. Ik vond haar meteen heel leuk, ze heeft me de mand-training geleerd, dit doe ik graag want ik krijg dan veel snoepjes. Mijn baasjes moesten een eigen mandje maken (want ik heb nog 2 zusjes, een King charles en een pup golden retriever) en dan mocht ik eerst een paar nachten naast het bed slapen en erna op de gang met de deur open. Maar plots hebben mijn baasjes vrijdag mijn grote zus Eli moeten laten inslapen, haar longen zaten vol vocht, dus moest ik mijn kleine zusje gaan beschermen ’s nachts. Dat deed ik meteen heel goed. Nu slaap ik hele nachten rustig door tot mijn baasjes wakker worden.

Ik ben Christa van Dog-Signs dus enorm dankbaar zodat mijn baasjes niet meer wakker worden ’s nachts want ze vinden mij nu nog liever! (Ook wij, Marc & Jolien, willen Christa heel erg bedanken, we waren ten einde raad want de laatste nachten jankte ze om het uur.) Dus heb je een probleem met je lieve 4-voeter? Neem zeker contact op met Dog-Signs, ze heeft veel ervaring en geeft u het juiste advies!

14355187_10154692055278984_9008886910512418588_n


Christa is echt een warme aanbeveling.
Onze oudste hond Zino was de laatste jaren zich nogal afzijdig gaan gedragen en hij begon zich ook meer en meer tegen ons te verzetten.
Zijn gedrag werd me te zorgwekkend en ik heb Christa ingeschakeld.
Met een aantal praktische tips en vooral vrolijk zijn met Zino heb ik dankzij Christa mijn lieverd weer helemaal terug.
Deze avond kroop hij zelfs weer spontaan bij me in de zetel….
Groetjes van An en Bjorn en veel pootjes van onze Zino

15267733_1897071587188795_5399662111272141806_n

Hallo,

Wij hebben een Dobermann, genaamd Mido. Hij is 2jaar oud, redelijk wild en zeer enthousiast naar andere honden en mensen.Wij hadden hem naar een pension hier in de buurt gebracht maar het noodlot sloeg toe toen wij hem gingen terug halen. De volgende morgen ging ik wandelen en ik had een heel andere hond, hij was niet meer te houden als hij een andere hond zag en reageerde zich af op mij. Dit was geen pretje meer om mee te gaan wandelen .Wij hadden gewoon geen controle meer over Mido. Via via zijn wij bij Christa uitgekomen. Na de eerste ontmoeting hadden wij er alle vertrouwen in en meteen 10 lessen afgesproken. Ik moet zeggen, Christa kan echt goed met honden omgaan en kent het gedrag van honden zeer goed. Het heeft ons veel werk en tijd gekost maar uiteindelijk heeft Christa ons er doen in geloven en we zijn super blij met hoe het nu gaat. Na de lessen konden wij zelfs samen gaan wandelen met de hondjes van Christa en nemen we Mido zelfs weer af en toe mee naar de markt! Ik ben blij dat ik terug met Mido kan gaan wandelen zonder dat hij mij aanvalt en naar andere honden en mensen uithaalt.

Nogmaals dikke mercikes aan Christa! Groetjes van Cindy en Mido.mido

12032197_10153662218447192_3507470002323268837_n
Naud, onze bruine labrador is een super enthousiaste hond waardoor het wandelen als nel een trekspel werd en door het zien van andere bewegende dingen (andere honden, fietsen, autos..) kreeg ik hem niet meer goed aan het luisteren. Naud had soms helemaal geen zin om commando´s op te volgen en sprong doodleuk tegen auto´s op, sprong hij op de zetel of at hij paardenpoep tijdens het wandelen.
Toen Christa kwam kennismaken zag je al meteen dat ze gek is van honden. Tussen Naud en haar zat het meteen goed. We zijn op een leuke, spelende maar toch strenge wijze met het nodige huiswerk aan de slag gegaan. Vandaag de dag ga ik dagelijks fijne wandelingen maken omdat het nu echt genieten is samen met Naud! Af en toe durft hij nog wel eens iets ondeugends te doen (het is niet voor niks een bruine labrador van 2 jaar oud..), maar volgt toch de juiste orders op.
Ik ben ontzettend dankbaar voor de tips & tricks die we gekregen hebben! Onze band is nog sterker geworden!
Groetjes van Charlotte en Naud. 11244912_10153312454562192_8052367007237674555_n