Uitlaat- en Oppas-service

Bent u weg van huis en is uw hond dan alleen? Dan kan het zijn dat uw hond zich verveelt of vol energie zit die hij/zij niet kwijt kan raken.

De uitlaat-service en oppas aan huis-service zou een fijne oplossing kunnen zijn. Lekker mee op wandeling in het bos/veld met andere honden of heerlijk relaxen, uitgelaten en geknuffeld worden in de eigen vertrouwde omgeving.

Neem contact op om uw wensen en de mogelijkheden met mij te bespreken

Uitlaat-service:

Uw hond wordt op een vaste afgesproken ochtend opgehaald bij u thuis en zal meegenomen worden met andere honden voor een fijne boswandeling van ca. 60-90 minuten.
Een vereiste is dat uw hond sociaal is naar mens en dier en probleemloos los kan lopen.
Tevens vraag ik u uw hond te beschermen d.m.v. een jaarlijkse cocktail-vaccinatie, kennelhoest-vaccinatie en afwering tegen vlooien en teken.

Na de wandeling wordt uw hond indien nodig afgedroogd, en wordt hij/zij weer moe en voldaan thuisgebracht.

Met de wandelkaart mag uw hond 10 keer mee en de 11e wandeling is gratis!
Zie tarieven.

Oppas aan huis-service:

Wanneer u een dag of weekend weg bent, of op vakantie kan de oppas aan huis-service uitkomst voor u en uw hond(en) bieden.
Uw hond blijft thuis in de eigen veilige en vertrouwde omgeving. Ik kom op afgesproken momenten, meerdere malen per dag, bij de hond langs voor de verzorging, aandacht en het uitlaten. Indien u wenst kan uw hond ook meegenomen voor een extra lange boswandeling.

Voor mogelijkheden, beschikbaarheid en tarieven: Neem gerust contact op!